Zilele comunelor Piatra Soimului și Borlești

Ieri, prin grija administrației publice locale, au fost organizate Zilele comunelor Piatra Soimului și Borlești și am răspuns cu drag invitatiei de a fi printre localnici, la sărbătoarea lor.

După această zi se poate vorbi fără greș că omul vrednic știe și de muncă, și de luncă! I-am văzut pe gospodarii din Piatra Soimului și Borlești cum se bucură de întâlnirea cu vechii prieteni și știu să trăiască momentele frumoase alături de cei dragi.

I-am felicitat din toată inima pentru ceea ce sunt, pentru modul frumos în care au sărbătorit, iar domnilor primari Neculai Nicorescu si George Mutu, le-am urat succes în activitate, pentru că de implicarea lor depinde binele acestor două comune și al cetățenilor lor. Eu le sunt alături și ușa biroului le este deschisă pentru ca împreună să găsim soluții la orice problemă care privește comunitatea din care fac parte.

M-am bucurat să îi am alături pe Vasilică Harpa, primarul orașului Targu Neamț, deputații Ciprian Serban și Oana Bulai, ministrul secretar de stat Bogdan Dumea, Adrian Păduraru și Ion Asaftei, consilieri județeni, și Vali Puică, presedinte PSD Borlesti.

La mulți ani dragi nemțeni din Piatra Soimului și Borlești! Să fiți sănătoși, vrednici, să vă bucurați de tot ceea ce aveți nevoie pentru a trăi în pace și armonie!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate