Zilele Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț

Inimile noastre sunt pline de recunoștință și admirație în aceste momente când sărbătorim Zilele Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț.
Aceste zile au adus împreună, într-un elan de cunoaștere și solidaritate, reprezentanți ai diferitelor domenii medicale și nu numai, uniți de dorința de a îmbunătăți continuu serviciile noastre pentru comunitate.
Nu putem să nu menționăm prezența inspirațională a prof.univ.dr. Adrian Cotîrleț care a prezentat exemple de bune practici și a împărtășit din experiența sa vastă.
Primarul Daniel-Vasilică Harpa, împreună cu echipa sa va sprijini în continuare unitatea spitalicească de sub Cetate pentru ca toți locuitorii din zonă să beneficieze de servicii medicale de calitate.
Un gând de apreciere managerului Alexandru Pătrașcu pentru viziune și implicare.
Fiecare efort contează, fiecare gest face diferența.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate