Ziua comunei Păstraveni

Sfârșitul lui august i-a găsit pe gospodarii din Păstraveni în sărbătoare, prin grija administrației publice locale, care a organizat o nouă ediție a Zilei comunei. Mi-a plăcut foarte mult să fiu printre localnici la sărbătoarea lor și să le adresez câteva cuvinte, așa cum se cuvine la o astfel de sărbătoare.

I-am văzut pe gospodarii din Păstrăveni cum s-au bucurat de întâlnirea cu vechii prieteni, cum știu să trăiască momentele frumoase, alături de cei dragi.

I-am felicitat din toată inima pentru ceea ce sunt, pentru seriozitatea lor, iar celor ce reprezintă administrația locală le-am urat succes în activitate, pentru că de implicarea lor depinde binele comunei și al cetățenilor. Eu le sunt alături și ușa biroului meu este deschisă pentru ca împreună să găsim soluții la orice problemă care privește această comunitate.

La mulți ani, oameni buni! Să fiți sănătoși, vrednici, să vă bucurați de tot ceea ce aveți nevoie pentru a trăi în pace și armonie!

Aveți în mine un aliat și vă asigur că prin primarul Gorea Anton-Nicolai vă bucurați de susținerea PSD și a președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate