Ziua comunei Văleni

Am împărtășit astăzi bucuria comunității din Văleni, a fiilor satului veniți de peste hotare la casa părintească, a copiilor care și-au văzut părinții veselindu-se la Ziua comunei.

Cu mic, cu mare, oamenii au venit la propria sărbătoare, bucurându-se că se văd unii cu alții, că sunt sănătoși, că Dumnezeu i-a ferit de rele.

M-am dus cu bucurie în mijlocul lor și am retrăit emoțiile din copilărie, când alături de bunici mergeam la astfel de serbări câmpenești și-i vedeam fericiți că se adunau laolaltă cu oameni dragi, povesteau, cinsteau un pahar în sănătatea lor!

Să vă țină Dumnezeu sănătoși, oameni buni! Să vă bucurați de ce vă este drag, de zile multe și de noi sărbători ale comunei în care trăiți!

Domnule primar Dan Relu Grigore, succes în implementarea a cât mai multe proiecte benefice comunității care v-a ales. PSD și Consiliul Județean Neamț, prin domnul președinte Ionel Arsene, vă susțin în inițiativele pe care le aveți în folosul cetățenilor!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate