Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112

Astăzi este Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgență 112, prilej de a face în continuare cunoscut populației această combinație de cifre care prin apelare din rețele fixe sau mobile înseamnă primirea ajutorului de specialitate necesar pentru salvarea de vieți.

Personal, țin să le mulțumesc tuturor operatorilor care preiau mesajele apelanților pentru munca lor, având în vedere că programul de lucru presupune un dialog pe care îl au de purtat cu oameni aflați în situații limită, care nu sună de plăcere și nici discuțiile nu sunt dintre cele mai agreabile!

Îmi doresc ca numărul apelurilor la 112 să fie cât mai mic, nemțenii să aibă nevoie cât mai rar cu putință de Ambulanță, Poliție, Pompieri sau Jandarmi, iar atunci când cer ajutorul acestor instituții, totul să se termine cu bine pentru ei!

Doamne ajută să fim cu toții feriți de rele!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate