Ziua orașului Târgu Neamț, o zi memorabilă și un exemplu de unitate și frăție

Cu ocazia celebrării zilei orașului Târgu Neamț, am avut onoarea de a fi invitat și de a fi martor la un moment deosebit. Orașul Târgu Neamț, sub conducerea primarului Daniel Harpa și a echipei sale dedicată de la Primărie, a scris o nouă pagină de istorie, înfrățindu-se cu orașele Rîșcani și Costești din R. Moldova.
Această festivitate nu doar că a marcat o zi specială în calendarul orașului, dar a reiterat și legăturile puternice care există între comunitățile noastre vecine.
Am fost profund emoționat să văd cum limba, istoria și cultura noastră comună au fost în centrul atenției, iar inimile noastre s-au unit în speranța unui viitor comun și prosper.
În calitate de prefect, sunt mândru să văd conducătorii locali angajându-se să colaboreze și să construiască un viitor mai bun pentru toate comunitățile implicate.
Felicit locuitorii orașului Târgu Neamț! Împreună cu Daniel Harpa și echipa sa, ați transformat Târgu Neamț într-o comunitate înfloritoare. La mulți ani, Târgu Neamț!
O zi memorabilă și un exemplu de unitate și frăție pe care le voi păstra mereu în inimă.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate