„ZIUA REVOLUȚIEI ROMÂNE ȘI A LIBERTĂȚII”

Azi, 22 Decembrie, printr-un act normativ s-a hotărât ca această zi să fie declarată drept „ZIUA REVOLUȚIEI ROMÂNE ȘI A LIBERTĂȚII”, însă, dincolo de formalizarea legală a acestei date, va sta mereu recunoștința noastră infinită pentru toți aceia care și-au pus viața drept gaj al libertății de care ne bucurăm de 34 de ani!!
Dacă memoria colectivă și sufletul poporului român NU păstrează neștirbită această jertfă, atunci degeaba este orice lege pământească. Mai presus de orice formalism, este un ADEVĂR fără tăgadă: fără ei – martirii revoluției române, nu ar fi fost posibilă schimbarea de drum istoric a țării de peste trei decenii încoace. Pentru că „Omenește este a uita!”, însă ei, eroii din 1989, nu ne lasă a trece în uitare nici sacrificiul lor etern, nici valorile în care au crezut și pentru care și-au dat viața cu generozitate absolută:
LIBERTATE – ADEVĂR – CREDINȚĂ!
Tot ei sunt cei care ne-au adus azi, aici, acum, pentru a ne pleca inimile și frunțile în tăcere pioasă, ca un nesfârșit omagiu peste ani!
Dumnezeu să-i odihnească în Lumina și Iubirea Lui nesfârșită!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate