100 de copii si mame, refugiați din Ucraina, cazați în centrul de agrement de la Oglinzi.

Noaptea trecută la ora 23:30 am cazat 100 de copii si mame, refugiați din Ucraina, în centrul de agrement ce aparține Direcției Judetene pentru Sport si Tineret de la Oglinzi. Sunt în marea lor majoritate copii de vârste mici, între 5 și 10 ani, în jur de 80 de copii. Provin din estul Ucrainei unde zilele acestea se dau lupte aprige la care participă chiar și părinții lor.
În tabăra de la Oglinzi, copiii vor avea asigurate facilitățile necesare pentru a-și putea continua cursurile online și pentru a-și putea petrece timpul liber pe durata șederii în județul nostru. Astăzi, reprezentanți ai DSP îi vor vizita pe copii pentru a verifica starea lor de sănătate. La acțiunea de noaptea trecută au participat lucrători ai ISU, IPJ, IGI, IJJ și DJST.Tot astăzi, copii vor vizita Cetatea Neamtului și Casa lui Creanga din Humulesti. Încercam astfel să le distragem atenția de la traumele suferite din cauza războiului și să le aducem un zâmbet și o rază de speranță.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate