2 aprilie, Ziua Instituției Prefectului

Astăzi, 2 aprilie, este Ziua Instituției Prefectului, prilej de a reitera rolul esențial în administrația publică al „micului Guvern în teritoriu“!

Conduc Prefectura Neamț de mai bine de un an, timp în care am urmărit îndeaproape activitatea autorităților publice locale și a instituțiilor deconcentrate. Vreau ca în toate instituțiile publice cuvintele de ordine să fie „respectarea legii și a intereselor cetățeanului“.

Le mulțumesc colegilor mei din Prefectură pentru că împreună reușim să urmărim respectarea legalității în județul Neamț.

Stimați colegi, vă felicit pentru profesionalismul vostru! Mă bucur să am șansa de a face echipă cu voi și împreună să urmărim ca Prefectura Neamț să fie o instituție din elită din administrația publică a țării noastre și un reper pentru toate entitățile care au nevoie de sprijin și îndrumare.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate