Incendiu devastator la Schitul Tărcuța din comuna Tarcău

Scrum și lacrimi! Asta a mai rămas la Schitul Tărcuța din comuna Tarcău, după incendiul devastator din această după-amiază.

Dumnezeu s-a îndurat și a ferit de para focului biserica și spațiile în care dormeau pelerinii. Dar chiliile și bunurile din jur au ars în totalitate.

Slavă Domnului că viețile celor 11 măicuțe și a preotului care slujea acolo nu au fost în pericol! Tot Dumnezeu, cu puterea Sa, a credincioșilor și a celor care vor vrea să dea un sprijin, va ajuta la renașterea din cenușă a celor trebuincioase pe lângă schit.

În fața pompierilor de la ISU Neamț care au acționat pentru limitarea pagubelor de la acest lăcaș de cult, mă înclin. Devotamentul și profesionalismul sunt cuvintele care vă caracterizează!

Adrian Nițăhttps://nitaadrian.ro
Cetățean | Om politic | Primarul ales al municipiului Piatra-Neamț

Ultimele noutăți

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care...

Ziua Imnului Național al României

Astăzi am avut onoarea să particip la manifestările prilejuite...

La mulți ani, maestre Lucian Strochi!

Astăzi, pe 23 iulie, sărbătorim ziua de naștere a...

Domnule primar, domnilor viceprimari, încheiați cu demnitate acest mandat!

Hipermarketuri se construiesc în vecinătatea piețelor, iar conducerea primăriei...

Te-ar putea interesa și:

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, doresc să exprim admirația pentru toți salvatorii montani care își dedică viața siguranței și...

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”. Este un moment deosebit...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care comemorăm 170 de ani de la trecerea în neființă a compozitorului său, David Popovici ne...