Salvare și Speranță pentru Puii Abandonați

Grație bunătății și vigilenței doamnei Alexandra Dascalu, am avut ocazia să fiu parte la salvarea a șase suflete nevinovate, lăsate să lupte pentru viață în zăpadă și frigul necruțător. Am preluat acești pui de cățel, abandonați fără milă, si i-am dus la o clinică veterinară, unde au primit îngrijirile necesare, deparazitare și tratamente.
Această întâmplare ne aduce din nou în atenție o realitate dureroasă: abandonul animalelor. Este o realitate crudă și inacceptabilă, care reflectă lipsa de responsabilitate și omenie a unora dintre noi.
Prin acest mesaj, doresc să fac un apel către toți iubitorii de animale și către societate în general: haideți să nu le mai abandonăm! Fiecare animal merită o viață sigură și plină de iubire.
Dacă te confrunți cu dificultăți în a îngriji un animal, te rugăm să cauți soluții responsabile. Există adăposturi, organizații de salvare și comunități gata să ajute. Fiecare dintre noi poate face diferența.
Împreună, putem crea o lume mai bună pentru toate ființele vii. Iubirea, compasiunea și responsabilitatea sunt cheia. Nu întoarceți spatele. Alegeți să fiți parte a soluției.

Adrian Nițăhttps://nitaadrian.ro
Cetățean | Om politic | Primarul ales al municipiului Piatra-Neamț

Ultimele noutăți

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care...

Ziua Imnului Național al României

Astăzi am avut onoarea să particip la manifestările prilejuite...

La mulți ani, maestre Lucian Strochi!

Astăzi, pe 23 iulie, sărbătorim ziua de naștere a...

Domnule primar, domnilor viceprimari, încheiați cu demnitate acest mandat!

Hipermarketuri se construiesc în vecinătatea piețelor, iar conducerea primăriei...

Te-ar putea interesa și:

La mulți ani, Salvamont România!

La mulți ani, Salvamont România! Astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, doresc să exprim admirația pentru toți salvatorii montani care își dedică viața siguranței și...

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”

Astăzi marcăm 593 de ani de la prima atestare documentară a municipiului Piatra-Neamț, locul pe care îl numim cu toții „acasă”. Este un moment deosebit...

David Popovici ne face un dar neprețuit

De Ziua Imnului Național și, în anul în care comemorăm 170 de ani de la trecerea în neființă a compozitorului său, David Popovici ne...