Astăzi am participat la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

Astăzi am participat la ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în cadrul căreia a fost făcută o prezentare a activității ADRNE, o informare privind evoluția POR 2014-2020 în Regiunea Nord-Est și a treia, referitoare la POR 2021-2027.

A fost aprobat Raportul de activitate al Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est pe anul 2021 și Stadiul realizării obiectivelor ADR Nord-Est pe anul trecut.

De asemenea, a fost adoptată și hotărârea privind aderarea Regiunii Nord-Est prin intermediul ARD Nord-Est la inițiativa Vanguard și s-au avizat contractele aferente implementării proiectelor în care ADR N-E este beneficiar direct sau partener.

Analizând legislația actuală și oportunitățile de finanțare acordate de către Uniunea Europeană, consider că este esențial ca toate entitățile – autorități publice, agenți economici, organizații neguvernamentale – să își unească eforturile și să reușească să acceseze fonduri nerambursabile, cu care să implementeze cât mai multe proiecte care aduc plus valoare județului nostru.

În altă ordine de idei, sunt foarte încântat de faptul că județul Neamț a atras sume consistente cu care implementează proiecte în toate domeniile, începând de la infrastructura rutieră, sănătate, învățământ și până la cel al asistenței și protecției sociale.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate