Calitate și Incluziune în educație

Astăzi am avut placerea de a fi prezent la finalizarea unui proiect remarcabil: „Calitate și Incluziune în educație”. A fost o ocazie unică de a aprecia eforturile și realizările tuturor celor implicați în acest demers extraordinar.
Pe parcursul a 30 de luni, începând cu septembrie 2021, proiectul a schimbat viețile a peste o mie de copii din județele Neamț și Iași, care se confruntau cu riscul de excluziune socială. Cu o finanțare generoasă de 1.450.502 euro din partea Norvegiei, prin Granturile Norvegiene 2014-2021 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS), proiectul și-a propus să îmbunătățească nivelul și calitatea incluziunii educaționale și sociale.
Scopul a fost de a implementa un model de intervenție incluziv, personalizat și integrat în comunități, pentru a asigura rezultate sustenabile pe termen lung. Acest efort colectiv a demonstrat puterea comunității și importanța colaborării în crearea unui viitor mai luminos pentru copiii noștri.
Vreau să felicit fiecare educator, voluntar, partener și membru al comunității care a contribuit la acest proiect, pentru dedicarea, pasiunea şi munca depuse. Succesele înregistrate sunt dovada clară a impactului pozitiv pe care îl putem avea atunci când lucrăm împreună pentru o cauză nobilă.
A fi martor la această realizare îmi întărește credința în puterea educației ca instrument de schimbare și incluziune. Să ne inspirăm unii pe alții și să continuăm să lucrăm împreună pentru a construi o lume în care fiecare copil are șansa la o educație de calitate.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate