Celebrăm Magia Sărbătorilor cu Inimi Deschise

Într-o atmosferă încărcată de emoție și căldură, am avut bucuria de a sărbători Moș Nicolae în mijlocul unor suflete minunate, copiii de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Al.Rosca”. Împreună cu colegii mei din Organizația PSD Piatra Neamt și deputatul Ciprian Serban care ni s-a alăturat și a susținut această acțiune, am trăit momente de neuitat, împărtășind fericirea și zâmbetele copiilor speciali de la centru.
Fiecare zâmbet strălucitor, fiecare râs cristalin ne-a umplut inimile de o bucurie pură și ne-a reamintit cât de prețioase sunt momentele petrecute împreună.
Vă mulțumim, dragi copii, pentru că ne-ați permis să fim parte din lumea voastră plină de magie și speranță! Aceste întâlniri ne întăresc convingerea că, împreună, putem aduce mai multă lumină și culoare în viețile celor din jur.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate