Deschiderea atelierului de lucru „Căutarea și salvarea persoanelor în zone greu accesibile (mediul montan)“

Am participat la deschiderea atelierului de lucru „Căutarea și salvarea persoanelor în zone greu accesibile (mediul montan)“, activitate în cadrul Programului Resilience, finanțat prin fonduri norvegiene.

Apreciez în mod deosebit acest proiect, având în vedere tema extrem de importantă și totodată participarea de excepție – reprezentanți ai Jandarmeriei Române din unitățile teritoriale precum și din cadrul structurilor aparținând sistemului național de apărare, ordine publică si siguranță națională din județul Neamț. De asemenea, ne onorează cu prezența experți în domeniu din Norvegia și Franța.

Le doresc succes în derularea acestui proiect tuturor celor implicați și îi asigur de toată aprecierea mea deoarece se pregătesc pentru salvarea persoanelor care din diverse motive ajung în situații limită în timp ce se află pe munte!

Atelierul de lucru se desfășoară în perioada 21-24 martie, în municipiul Piatra-Neamț.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate