Deschiderea Târgului de Carte Libris

Am participat astăzi la deschiderea Târgului de Carte Libris, un eveniment care mi-a oferit ocazia de a sta alături de scriitori, editori și cititori, oameni pentru care cuvântul are o valoare imensă și care prin munca laborioasă pe care o desfășoară întrețin unul dintre cele mai speciale domenii ale zilelor noastre: cultura!

Am văzut oameni minunați, pe care cei mai mulți dintre noi îi știm după numele care le apare pe cărți, după editurile pe care le reprezintă, după conferințele pe care le susțin! Adevărați maeștri ai cuvintelor, cărora le mulțumesc în numele celor care iubesc literatura, pentru toată activitatea lor.

Succes, dragi mânuitori ai penelului! Succes editurilor în a scoate lucrări cât mai bune pentru cititori și poftă de lectură celor care iubesc cărțile!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate