Ei sunt eroii acestei săptămâni!

După mai multe zile de iarnă adevărată care și-a pus puternic amprenta asupra județului nostru, adresez sincerele mele mulțumiri tuturor celor care au muncit non-stop în această perioadă și au scos județul de sub zăpadă.

Mi-am dorit să le mulțumesc personal și să le strâng mâna, așa că m-am dus acolo unde muncesc din greu. I-am găsit tot lângă utilaje, în frigul iernii, îmbrăcați gros, gata să intervină la nevoie.

Le mulțumesc și primarilor și celor din administrațiile locale, care au gestionat problema deszăpezirilor în localitățile pe care le reprezintă!

Știu că nu a fost simplu să se lucreze pentru curățarea căilor de rurale pe timp de noapte, în ger, viscol și de aceea adresez toată aprecierea mea echipelor care au intervenit non-stop în aceste zile!

Ei sunt eroii acestei săptămâni!

 

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate