Femeia în avangarda economică și educațională

transformând România prin inovație și leadership

Astăzi am avut onoarea de a împărtăși experiențe și viziuni cu unele dintre cele mai influente femei din România, în cadrul unui eveniment excepțional organizat de Organizația Femeilor Antreprenor UGIR la Târgu Neamț.
De la antreprenoare de top și lideri în IT, până la creatoare de modă și economiste, fiecare poveste a reverberat forța și determinarea inegalabilă a femeilor care modelează activ societatea în care trăim.
Dialogurile cu doamna deputat PSD Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, doamna eurodeputat Ramona Strugariu, și oficialitățile locale au subliniat nu doar realizările remarcabile, ci și provocările cu care ne confruntăm în drumul spre o Românie mai puternică și mai incluzivă.
Într-o lume în continuă schimbare, discuțiile și strategiile propuse astăzi subliniază necesitatea unei reprezentări mai bune a femeilor în politică și administrație, evidențiind cum fiecare lider, prin forța exemplului personal, împinge limitele și redefinește succesul.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate