Festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”

Am avut deosebita plăcere de a participa la festivitatea de premiere a Olimpiadei Naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii dezbat”, care s-a desfășurat la Piatra Neamț si la care au participat peste 300 de tineri din toată țara.

Am constatat, încă odată, cât de frumoși sunt tinerii noștri, cât de interesați de a se implica în probleme de actualitate și de perspectivă ale societății și ale generației lor și nu pot decât să mă bucur că se întâmplă așa!

Mereu tinerii au reprezentat viitorul, iar ideile lor au fost cele care au adus soluții la problemele care au apărut de-a lungul timpului. Vă asigur de tot respectul meu pentru preocupările pe care le aveți și vreau să fiți convinși că pentru mine reprezentați un partener de dialog și colaborare. Mă regăsesc printre ideile voastre, vă apreciez atitudinea și vă respect pentru cum gândiți!

Ca reprezentant al Guvernului în județul Neamț sunt mândru că această competiție are loc în orașul nostru. Merită felicitări pentru organizare doamna inspector școlar general Florentina Luca Moise care, alături de colegii săi inspectori școlari, a demonstrat ce oameni ospitalieri și minunați trăiesc la Neamț!

Salut cadrele didactice venite din toate zonele țării și vă doresc tuturor să reveniți cu drag la Neamț!

O vară frumoasă și o vacanță frumoasă în continuare tuturor!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate