Finala Cupei României la box pentru seniori, la Piatra Neamț

După doi ani de pauză, Finala Cupei României la box pentru seniori a revenit la Piatra Neamț.

72 de pugiliști, reprezentanți a peste 50 de cluburi și asociații sportive de la noi din țară, au boxat timp de aproape o săptămâna în orașul de sub Pietricica. Am putut urmări printre participanți, pe unii dintre cei mai valoroși boxeri, elita boxului românesc, campioni mondiali și europeni.

Și de această dată, presedintele Ionel ARSENE și Consiliul Județean Neamț au sprijinit financiar organizarea acestei competiții. Este un eveniment sportiv deosebit de important, deoarece reprezintă baza de selectie pentru lotul național care va reprezenta Romania la Turneul International „Centura de aur” organizat în data de 2 Aprilie la Targu Mureș, la care vor participa reprezentanți din peste 20 țări, precum și la Campionatul European de Seniori din Armenia, la începutul lunii mai.

Felicit reprezentanții fundației “Boxul Nemțean”, pe Gabriel Câmpescu și pe tatăl său, mari iubitori ai boxului, care luptă pentru promovarea acestui sport la noi în județ!

Trebuie să conștientizăm cât de importante sunt aceste competiții sportive care pun pe hartă orașul și județul nostru, și cât de important este sportul ca fenomen de masă pentru a reuși să construim o societate sănătoasă!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate