Incendiu devastator la Schitul Tărcuța din comuna Tarcău

Scrum și lacrimi! Asta a mai rămas la Schitul Tărcuța din comuna Tarcău, după incendiul devastator din această după-amiază.

Dumnezeu s-a îndurat și a ferit de para focului biserica și spațiile în care dormeau pelerinii. Dar chiliile și bunurile din jur au ars în totalitate.

Slavă Domnului că viețile celor 11 măicuțe și a preotului care slujea acolo nu au fost în pericol! Tot Dumnezeu, cu puterea Sa, a credincioșilor și a celor care vor vrea să dea un sprijin, va ajuta la renașterea din cenușă a celor trebuincioase pe lângă schit.

În fața pompierilor de la ISU Neamț care au acționat pentru limitarea pagubelor de la acest lăcaș de cult, mă înclin. Devotamentul și profesionalismul sunt cuvintele care vă caracterizează!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate