Închiderea Olimpiadei Naționale de Educație Tehnologică

Am participat aseară la închiderea Olimpiadei Naționale de Educație Tehnologică, o competiție de anvergură, organizată la Piatra-Neamț de Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Ministerul Educației.

Am văzut bucuria de pe chipurile câtorva sute de copii și profesorii lor însoțitori, veniți din județ și din toată țara pentru a participa la această competiție și am avut plăcerea de a-i cunoaște pe cei mai buni dintre cei buni care au fost premiați.

Pe podium sau nu, toți au dovedit că sunt competitori foarte buni. Important este că au ajuns la faza națională a unui concurs școlar. Pentru noi, nemțenii, a fost o mare onoare să îi avem oaspeți. Printre emoțiile specifice concursului, elevii și profesorii coordonatori s-au bucurat de excursii în județ și sper că au descoperit locuri minunate din zona noastră, tradiții și gastronomia specifice zonei, și că au rămas cu amintiri plăcute care să îi determine să revină în Neamț.

Felicitări echipei de la Inspectoratul Școlar Județean, inspectorului general Florentina Luca Moise și tuturor celor implicați în organizarea Olimpiadei Naționale de Educație Tehnologică, la Piatra-Neamț. Felicitări câștigătorilor și aplauze tuturor participanților, elevi sau profesori coordonatori!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate