Întâlnire de lucru prilejuită de prezența la Piatra-Neamț a primarului general al municipiului Chișinău, domnul Ion Ceban

La invitația președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, am participat astăzi la o întâlnire de lucru prilejuită de prezența la Piatra-Neamț a primarului general al municipiului Chișinău, domnul Ion Ceban.

Este cunoscut faptul că în foarte multe domenii de activitate sunt implicați cetățeni din Republica Moldova și chiar din Chișinău, care au ales să profeseze în spitalele din județul nostru, în clinici, în scoli și licee, poliție, administrație, comerț și industrie.

De asemenea, în unitățile de învățământ din Neamț sunt înscriși pentru frecventarea cursurilor școlare zeci de elevi de peste Prut.

A fost o întâlnire în cadrul căreia s-a văzut interesul crescut al conducerii Consiliului Județean Neamț și al autorităților municipale din Chișinău, de a pune bazele unor viitoare colaborări, cu accent pe partea culturală și nu numai.

Le doresc succes în derularea proiectelor comune! Sunt convins de eficiența lor și de faptul că beneficiarii finali, cetățenii județului Neamț și ai municipiului Chișinău, vor aprecia efortul autorităților interesate de a aduce cât mai aproape cultura și obiceiurile străbune, care se întâlnesc pe ambele maluri ale Prutului.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate