Intervențiile ISU și SVSU în urma fenomenelor meteorologice extreme

Dragi nemțeni,
Doresc să vă informez cu privire la intervențiile recente ale forțelor și mijloacelor de intervenție din cadrul ISU Neamț și SVSU, în urma fenomenelor meteorologice extreme care au avut loc în județul nostru, deoarece am fost prezent în teren pentru a constata pagubele și a monitoriza operațiunile de intervenție.
În comunele Alexandru cel Bun, Bârgăuani, Bicaz Chei, Borca, Farcașa, Gâdinți, Pângărați, Poiana Teiului și Ștefan cel Mare, forțele au acționat pentru degajarea arborilor căzuți pe partea carosabilă, astfel încât circulația rutieră să fie restabilită în aceste zone afectate.
De asemenea, în municipiul Piatra-Neamț, au fost îndepărtate bucăți de tablă de pe două autoturisme parcate pe strada Petru Rareș. S-a intervenit și pe străzile Lt. Drăghescu, Burebista, Plevnei, Gavril Galinescu și în cartierul Văleni pentru a îndepărta copacii căzuți pe carosabil.
Echipele au acționat prompt și eficient, asigurând siguranța cetățenilor și restabilind circulația rutieră într-un timp scurt.
Apreciez profesionalismul și dedicarea angajaților ISU Neamț și SVSU, care au gestionat cu succes aceste situații de urgență.
Le mulțumesc și locuitorilor pentru sprijinul acordat în timpul intervențiilor!
Continuăm să fim pregătiți să intervenim în situații de urgență și să asigurăm siguranța comunității noastre. Vă îndemn să rămânem solidari și să lucrăm împreună pentru a depăși provocările și a construi o comunitate mai sigură și rezistentă!
Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate