Istorie și spiritualitate în județul Neamț

Ieri am avut onoarea să particip la lansarea ultimei lucrări a respectatului istoric Gheorghe Radu, un volum ce compilează decenii de cercetare și pasiune pentru istoria și spiritualitatea românească.
Reunind o selecție valoroasă de articole publicate, cartea reînvie pagini semnificative de istorie, de la începuturile Muzeului Regional Arheologic Piatra Neamț până la evenimentele tragice ale celui de-Al Doilea Război Mondial.
Această carte este o veritabilă capsulă a timpului, ce ne invită să cunoaștem mai bine personalități emblematice și evenimente cruciale ce au modelat județul Neamț și țara noastră.
Este o lucrare esențială pentru toți cei care doresc să înțeleagă mai profund istoria națională și a județului nostru.
Vă recomand cu căldură acest volum și sper că veți găsi în paginile sale inspirația de a urma cu mândrie drumul pe care ni l-au trasat înaintașii noștri.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate