Mărturii din inimă, despre oameni care schimbă destine!

Astăzi, inima mi-a fost atinsă de niște eroi moderni din Bicaz. Un grup de medici tineri, care, mână în mână cu veteranii domeniului, sub îndrumarea inegalabilei Letiția Dămoc, luptă zi de zi să mențină speranța în unitatea spitalicească. Acești oameni sunt dovada vie că dedicarea și sacrificiul fac diferența!
Și, cum spuneam mereu, unitatea face puterea. Ionuț Ursu, spiritul altruist din spatele Asociației Volunteer for Life, a adus comunității noastre un dar neprețuit: o bază de tratament modernă, realizată cu sprijinul generoșilor sponsori. 💫
Vreau să evidențiez generozitatea colegului meu, primarul Nicolae Sălăgean, care nu s-a rezumat doar la sprijinul administrativ, ci a contribuit și material la acest vis devenit realitate.
Luni, la ședința Consiliului Local Bicaz, aștept cu nerăbdare să văd unitate și sprijin pentru sistemul medical din zonă. Este de subliniat că nu sunteți singuri în această luptă: Consiliul Județean a fost alături de voi, asigurând cofinanțarea esențială pentru un proiect ambițios. Grație lor, Spitalul Orășenesc Bicaz va fi dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, în valoare de 2 milioane de lei. Pentru că, așa cum știm cu toții: Oamenii sfințesc locul!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate