Măsuri de control la toate stațiile de carburanți din județ

Dragi nemțeni,
În lumina evenimentelor recente de la Crevedia, am dispus măsuri de control și constituirea unei echipe mixte conform Ordinului de prefect nr. 234 pentru a verifica toate stațiile de carburanți din județ.
Momentan, avem 81 de stații PECO, dintre care 41 cu rezervoare GPL și 6 exclusiv GPL. Nu este prima oară când facem astfel de controale. Anul trecut, ITM Neamț a verificat 39 dintre ele și în martie, IPJ Neamț a inspectat toate stațiile, fără a găsi probleme majore. De asemenea, ISU Petrodava a verificat siguranța stațiilor.
Suntem în legătură cu toate UAT-urile pentru a avea o imagine completă asupra situației.
Echipa mixtă va fi compusă din specialiști din CNCIR, ISU Neamț, ITM Neamț, APM Neamț, IPJ Neamț, ISCTR Neamț, ANAF, Vamă, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu și ISC Neamț. Scopul lor? Să se asigure că totul funcționează conform legii!
Vom ține comunitatea la curent cu rezultatele. Dorim să știți că tratăm această situație cu seriozitate maximă și vă asigurăm că nu există motive de panică.
Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice nelămurire!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate