Ne pregătim din timp pentru iarna 2023-2024!

Astăzi, am prezidat o ședință importantă a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia am adoptat hotărâri vitale pentru siguranța și confortul cetățenilor noștri.
Ne pregătim intens pentru iarna 2023-2024, implementând măsuri de monitorizare și gestionare a situațiilor de urgență pentru a face față provocărilor sezonului rece.
Am aprobat liste cu obiectivele și locuințele afectate de recentele calamități naturale și vom solicita fondurile necesare pentru a remedia aceste efecte cât mai repede posibil.
Siguranța pe drumurile noastre este prioritară. Măsuri pro-active pentru prevenirea accidentelor pe DN 15 și DN 12 C au fost stabilite, asigurând astfel condiții mai sigure pentru traficul din zonă.
În urma afectării podului pe DN 15 B, au fost propuse acțiuni de reparație ce vor asigura restabilirea mobilității și siguranței pentru toți locuitorii și vizitatorii zonei.
Lucrăm neîncetat pentru a ne asigura că județul Neamț este un loc sigur și bine pregătit pentru orice situație. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm de întreaga noastră dedicare!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate