Noul an a venit cu motive de sărbătoare la Zănești!

Sunt bucuros să anunț finalizarea unor proiecte ambițioase, finanțate din fonduri europene, dedicate educației și sportului în comunitatea zăneșteană. Grație eforturilor colegului meu, primarul Ioan Filip și ale echipei sale, s-au investit peste 3 milioane de euro în reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea celor două școli ale comunei.
Școala Nr. 1 și-a deschis porțile cu două corpuri de clădire noi și o sală de sport ultramodernă, în timp ce Școala Nr. 2 se bucură de un corp de clădire complet reabilitat. În plus, fiecare școală dispune acum de un teren de sport în aer liber, perfect pentru activități fizice și recreative.
Inaugurarea recentă a acestor facilități a fost un moment de bucurie și mândrie pentru copii, părinți și toți membrii comunității din Zănești, precum și pentru reprezentanții administrației publice locale și județene.
 Aceste investiții în educație sunt pași importanți pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru tinerii noștri. Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate