Omagiu eroilor neamului de Ziua Vânătorilor de munte, la Târgu-Neamț

Astăzi am adus un omagiu eroilor neamului de Ziua Vânătorilor de munte, la Târgu-Neamț, unde am participat la ceremonialul militar organizat de Primărie și Consiliul Local.

Din manuale, din poveștile și relatările bunicilor, unchilor și taților, ne este cunoscut faptul că pe teritoriul județului nostru, de-a lungul istoriei, s-au dat nenumărate lupte, s-au câștigat victorii și mii de eroi și-au găsit veșnicia în atacurile împotriva dușmanilor.

Toate aceste pagini ale istoriei naționale fac din Neamț un loc de referință pentru români, pentru trecutul poporului, iar pentru noi, nemțenii, este un motiv de mândrie că pe meleagurile pe care ne-am născut și trăim, la orice pas găsim o poveste interesantă.

Veșnică amintire și cinstire eroilor! Vânătorilor de munte care au participat în anii din urmă în teatre de operații în afara granițelor țării, le adresez întreaga mea considerație! Curajul lor nu poate fi trecut cu vederea, căci au reușit, alături de armate ale unor state puternice, să se remarce ca adevărați profesioniști.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate