Opt ani de slujire ca Întâistătător al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim

La împlinirea a opt ani de slujire ca Întâistătător al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, am răspuns cu deosebită plăcere invitației de a participa la slujba oficiată la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Cuvioasa Parascheva“ din Roman.

Invitația dumneavoastră, sfinte părinte, m-a onorat și mi-a oferit prilejul de a trăi bucuria participării la un eveniment deosebit, în cadrul căruia m-am rugat, alături de nenumărate fețe bisericești și credincioși, pentru pace în lume, pentru sănătate și înțelegere între oameni.

Sfinte părinte Ioachim Băcăuanul, primiți din partea mea cele mai sincere felicitări pentru cei opt ani de la întronizare, cu urarea de a rămâne multă vreme la cârma Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, de unde reușiți să țineți uniți credincioșii și să veniți în sprijinul oamenilor a căror speranță a rămas la Dumnezeu.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate