Peste 240 de cereri în primele 3 ore la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor

Am verificat in această dimineață activitatea colegilor din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor.

Patru ofițeri procesează cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice/temporare înregistrate in cursul săptămânii, pentru a fi eliberate in cel mai scurt termen. Doresc astfel, să ne respectăm promisiunea făcută cetățenilor că vor primi pașaportul in termenul cel mai scurt.

Au fost soluționate până la această oră peste 240 de cereri. ( în primele 3 ore)

In paralel la două ghișee se înregistrează cererile in baza programărilor online. In funcție de evoluția cererilor din cursul săptămânii viitoare vom lua in calcul ca activitățile cu publicul sa se desfășoare și duminica.

Pana la ora 10:30, au fost înregistrate și prelucrate primele 43 de cereri. Un singur solicitant este din județul Suceava, restul fiind din județul Neamț.

Rugăm toți solicitanții sa opteze pentru livrarea pașaportului simplu electronic la domiciliu prin curierat asigurat de Poșta Română, pentru a evita aglomerarea ghișeelor și evitarea disconfortului/costurilor determinate de transport!

Le mulțumesc lucrătorilor din cadrul serviciului pentru profesionalism!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate