Piatra-Neamț are nevoie de o schimbare

Dragi pietreni,
Astăzi vin în fața voastră ca unul dintre voi, un cetățean care își iubește orașul și visează la un viitor mai bun pentru acesta. Am fost desemnat să candidez pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, o provocare pe care o accept cu inima deschisă, cu responsabilitate și cu determinarea de a schimba lucrurile în bine.
Ultimii patru ani ne-au arătat că Piatra-Neamț are nevoie de o schimbare, de o nouă direcție care să ne conducă spre modernizare și dezvoltare sustenabilă dar și de mai multă grijă față de cetățeni. Împreună cu Dragoș Chitic și întreaga echipă social-democrată de la Piatra-Neamț, sunt gata să îmi dedic toate resursele și energia pentru a îndrepta ceea ce a fost distrus și pentru a construi un oraș modern, plin de viață, un loc unde să ne simțim cu adevărat acasă.
Viziunea mea este una simplă, dar ambițioasă: să transform Piatra-Neamț într-un oraș în care fiecare dintre noi să găsească motive să zâmbească zilnic, un oraș vizitat și admirat de turiști, un centru de cultură și istorie care să își valorifice potențialul unic. Îmi doresc un Piatra-Neamț în care tinerii să aleagă să rămână, să își construiască carierele și familiile, un oraș care să inspire și să motiveze, un oraș care să aibă mai multă grijă față de copii și de vârstnicii ce au muncit pentru a ridica acest oraș.
Este un drum pe care îl putem parcurge doar împreună. Încrederea și sprijinul vostru sunt esențiale pentru a transforma aceste vise în realitate. Vă invit să ne unim forțele, să lucrăm împreună pentru orașul nostru, pentru comunitatea noastră. Haideți să demonstrăm că prin unitate, determinare și muncă, Piatra-Neamț poate și va înflori.
Sunt convins că împreună cu Daniel Vasilică Harpa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean, vom putea dezvolta și orașul Piatra-Neamț și județul nostru.
În această călătorie, vocea fiecărui pietrean contează. Vă încurajez să vă exprimați ideile, să participați activ la proiectele comunității și să contribuiți la viitorul pe care ni-l dorim cu toții. Împreună, putem scrie o nouă pagină în istoria orașului nostru, o pagină de progres și speranță.
Cu dragoste pentru Piatra-Neamț și cu încrederea în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine, vă mulțumesc tuturor!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate