Rezultate după vizita de ieri de la Drăgănești, la casa celor doi nemțeni care a fost distrusă în urma incendiului

Rezultate, în ordine cronologică, după vizita de ieri de la Drăgănești, la casa celor doi nemțeni care a fost distrusă în urma incendiului.

🔴Astăzi, încă de la prima oră, a fost salubrizată curtea și pregătită pentru a putea fi instalate cele două containere modulare.

Dimineață s-a stabilit cu cei de la DELGAZ ca in maxim o săptămâna gospodăria să fie din nou racordată la rețeaua electrică.

🔴Andrei, fiul cel mai mic al celor doi, a IX-a A
Clasa Fotbal, diriginte Prof. Lupu
Hotărâre CA a LPS – asigurare masă gratuită
Prin conducerea școlii se va asigura masă și pentru sâmbătă și duminică.

Este cazat la Căminul Forestier – spații administrate de LPS Piatra Neamț – pentru lunile aprilie, mai, iunie – 120 lei/lună – cazarea asigurată gratuit.

Este un copil foarte bun, cuminte.

Pentru anul școlar viitor va fi susținut pentru a i se vor asigura masă și cazare gratuite, fiind îndrumat și pentru accesarea unor burse/bani de liceu. LPS are în Regulamentul de burse posibilitatea acordării unor burse în situații speciale. Se va verifica dacă pot acum emite o hotărâre de CA astfel încât să poată acorda un astfel de ajutor.

🔴Angajații AJPIS vor definitiva luni dimineață împreună cu responsabilii din primaria Draganesti ancheta socială și vor înainta documentația pentru obținerea ajutorului din fondul de urgență al Guvernului.

🔴Directia Silvică va asigura cheresteaua necesară reconstruirii casei și lemne de foc necesare pentru a ieși din sezonul rece.

🔴Containerele modulare au ajuns în curtea celor doi, unde au fost descărcate cu ajutorul unei macarale.

Multumiri pentru implicare Primăriei Draganești, DELGAZGRID, LPS, Direcției Silvice, AJPIS Neamț, ISU Petrodava, firmei Aqua Parc și tuturor celor care au ajutat sau au gândit de bine!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate