Salvare și Speranță pentru Puii Abandonați

Grație bunătății și vigilenței doamnei Alexandra Dascalu, am avut ocazia să fiu parte la salvarea a șase suflete nevinovate, lăsate să lupte pentru viață în zăpadă și frigul necruțător. Am preluat acești pui de cățel, abandonați fără milă, si i-am dus la o clinică veterinară, unde au primit îngrijirile necesare, deparazitare și tratamente.
Această întâmplare ne aduce din nou în atenție o realitate dureroasă: abandonul animalelor. Este o realitate crudă și inacceptabilă, care reflectă lipsa de responsabilitate și omenie a unora dintre noi.
Prin acest mesaj, doresc să fac un apel către toți iubitorii de animale și către societate în general: haideți să nu le mai abandonăm! Fiecare animal merită o viață sigură și plină de iubire.
Dacă te confrunți cu dificultăți în a îngriji un animal, te rugăm să cauți soluții responsabile. Există adăposturi, organizații de salvare și comunități gata să ajute. Fiecare dintre noi poate face diferența.
Împreună, putem crea o lume mai bună pentru toate ființele vii. Iubirea, compasiunea și responsabilitatea sunt cheia. Nu întoarceți spatele. Alegeți să fiți parte a soluției.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate