Se împlinesc 6 luni de când m-am adresat ISC pentru a semnala starea deplorabilă in care se află câteva poduri pietonale din oraș

Nu mai e mult și se împlinesc 6 luni de când m-am adresat ISC pentru a semnala starea deplorabilă in care se află câteva poduri pietonale din oraș, printre care și cel din zona fostei fabrici 8 Martie.

Urmare a acestui demers, Primaria a fost sesizată oficial de către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar în urma expertizei impuse s-a constatat că sunt necesare #intervenții_de_urgență.

Fotografiile au fost făcute astăzi.

Domnule primar, vă rog să dați dovadă de responsabilitate și să tratați cu seriozitate această problemă! Dacă ați avea un bunic, v-ar plăcea să meargă la piață pe acest pod?

Aveți peste 850 de salariați, plătiți din bani publici, pe care direct sau indirect îi conduceți, atât in Primarie cât și în societățile Consiliului Local. Aveți majoritate în Consiliul Local, aveți bani, implicați-vă în rezolvarea problemelor orașului!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate