Ședința de bilanț a activității pe 2021 a Jandarmeriei Române,

Am participat astăzi la ședința de bilanț a activității pe 2021 a Jandarmeriei Române, prilej cu care s-a evidențiat încă o dată importanța acestei arme în viața comunității și a cetățenilor.

Perioada de pandemie și-a pus foarte bine amprenta asupra activității Jandarmeriei, având în vedere că s-au intensificat foarte mult misiunile de ordine și siguranță publică.

Îi felicit pe toți cei care poartă haina bleu-jandarm! Toți, indiferent de județul în care își desfășoară activitatea, au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în timpul misiunilor la care au participat, fie că au vizat asigurarea unui climat de ordine publică, gestionarea situațiilor impuse de starea de alertă, respectarea prevederilor legale la diversele manifestări publice, paza și protecția unor obiective sau diverse acțiuni de căutare ori salvare.

Le doresc multă putere în continuare pentru îndeplinirea misiunilor specifice! Profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă până acum să le rămână caracteristici de bază!

Respect!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate