Ședința de bilanț a activității pe 2021 a Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte

Astăzi am participat la ședința de bilanț a activității pe 2021 a Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, care funcționează în subordinea Instituţiei Prefectului – Judeţul Neamţ.

Deși bilanțul înseamnă o înșiruire de cifre și numere, de fapt reprezintă o muncă efectuată zi de zi, reflectarea fidelă a îndeplinirii atribuțiilor de serviciu de către angajații de la Pașapoarte și totodată modul în care au satisfăcut solicitările venite din partea cetățenilor. Vorbim de zeci de mii de pașapoarte eliberate, de răspunsuri și solicitări la diverse probleme, de o activitate care se intensifică de la un an la altul.

În prezent, datorită creșterii numărului de solicitări, au fost dispuse măsuri pentru asigurarea capacității maxime de preluare a cererilor pe bază de programare on-line pe site-ul epasapoarte. ro, iar locurile libere, neocupate prin programare, se alocă persoanelor prezente care îndeplinesc condițiile pentru eliberarea pașapoartelor simple.

Apreciez întreaga activitate a angajaților Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte, îi felicit pentru implicare și le solicit, așa cum solicit tuturor salariaților instituțiilor aflate în coordonarea Prefecturii, să urmărească să își îndeplinească zilnic sarcinile de serviciu.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate