Siguranța în unitățile școlare din Piatra-Neamț, un subiect de maximă importanță pentru noi toți

Am convocat și am condus o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț. Discuțiile s-au concentrat pe siguranța în unitățile școlare din Piatra-Neamț, un subiect de maximă importanță pentru noi toți.
🔍 Rezultatele controalelor:
O serie de verificări amănunțite în școlile și grădinițele noastre au scos la iveală nevoia urgentă de acțiuni de reabilitare și modernizare. De la iluminatul necorespunzător și mobilier neadecvat, până la probleme structurale grave și lipsa autorizațiilor de securitate la incendiu, este clar că trebuie să acționăm acum pentru siguranța copiilor noștri.
Este esențial să oferim un mediu educațional sigur și propice învățării pentru toți elevii din Piatra Neamț.
🤝 Apel la Unitate și Sprijin:
Fac apel la conducerea Primăriei să se alăture acestui efort esențial și să sprijine prin investiții serioase aceste unități de învățământ! Prin colaborare și dedicare, ne putem asigura că școlile noastre sunt locuri sigure, moderne și gata să sprijine educația și dezvoltarea copiilor noștri.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate