Surprize de la pompieri, polițiști și jardarmi pentru copii, de ziua lor – 1 IUNIE

Dragi copii, astăzi, de ziua voastră, vă așteptăm în fața Parcului Central, unde veți putea vedea multe autospeciale și tehnică de intervenție de la pompieri, polițiști, sau jardarmi.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență va fi prezent cu o autospecială de intervenție, una pirotehnică și una pentru intervenții complexe. În plus, cei de la ISU Petrodava au pregătit și un traseu practic aplicativ pentru copii. Echipajele SMURD vor fi și ele acolo pentru a-și prezenta tehnicile de prim ajutor.

Inspectoratul de Poliție va prezenta cinci autospeciale, de la Serviciul de Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Biroul Siguranța Școlară și laboratorul mobil al Serviciului Rutier. Totodată, veți avea ocazia să cunoașteți și patru dintre câinii polițiști.

Jandarmeria nemțeană va fi alături de voi cu o autospecială intervenție pentru asigurarea ordinii publice, un UTV pentru intervenții in mediu montan și materialele necesare executării misiunilor.

Să aveți o zi plină de bucurii, cu mult soare și cadouri pe placul vostru!
La mulți ani!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate