Un bloc cu 100 de garsoniere, a rămas fără gaz metan

Blocul G1 de pe strada Grigore Ureche Nr.5, bloc cu 100 de garsoniere, a rămas fără gaz metan după ce un cetățean a încercat să taie țeava și a produs un incendiu.

Ieri am fost sesizat de locatarii acestui bloc care, nemaiavând gaz, nu s-au mai putut încălzi de două zile.

Am verificat care este situația și am constatat ca administratorul blocului a contactat mai multe firme care ar putea efectua revizia necesara, cerută de Distrigaz, pentru a putea fi reconectat imobilul la rețeaua de gaze.

Este vorba despre 2 coloane, una generală și una pentru aragaze, care ar trebui verificate de către o firma autorizată, pentru a preîntâmpina eventuale scurgeri de gaze.

Am fost la fata locului și am discutat cu administratorul blocului, pe care l-am rugat sa urgenteze achiziția serviciului de revizie a instalației.

M-am întâlnit în aceasta dimineață cu administratorul blocului și cu reprezentanții firmei autorizate pentru a discuta despre masurile ce se impun a fi luate pentru ca imobilul să fie reconectat la rețeaua de gaz.

Am stabilit ca imediat să demareze revizia coloanei care alimentează centralele din apartamente pentru ca locatarii să poata beneficia de căldură. Urmează ca in cel mai scurt timp să se efectueze revizia și pentru coloana ce alimentează aragazele.

Timp de doua ore coloana va fi încărcată la o presiune de 1 bar, urmând ca pentru încă 24 de ore sa suporte o presiune de 0,2 bar, pentru a evita posibilele scăpări de gaze ce ar putea duce ulterior la evenimente nedorite.

Am rugat administratorul blocului ca in cazul in care este necesar să îl ajutam pentru a oferi locatarilor hrana calda sau obiecte de cazarmament, pături, pilote, lenjerii, etc.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate