Vizită la Neamț a domnului atașat cultural William J O’Connor

Astăzi am felicitat partenerii unui proiect educațional prin care li s-a oferit șansa unor copii din județul nostru de a-și aprofunda cunoștințele de limba engleză și de a afla despre cultura și istoria Statelor Unite ale Americii.

Proiectul a fost implementat de Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială, al cărei director este preotul Petru Munteanu, în parteneriat cu Ambasada SUA din București, din partea căreia ne-a onorat cu prezența la Piatra-Neamț domnul atașat cultural William J O’Connor.

Consider că este foarte importantă această colaborare cu aliatul nostru Statele Unite ale Americii, iar în actualul context geopolitic este necesară extinderea colaborărilor existente din punct de vedere economic, strategic și militar și în plan educațional, cultural și spiritual, pentru obținerea unor relații diplomatice de succes.

De asemenea, consider că rolul Bisericii este esențial. Activitatea părintelui Petru Munteanu demonstrează încă o dată cât de important este rolul preoților în societate, iar implicarea de care domnia sa dă dovadă, în plan social și spiritual, ne face să privim cu încredere și speranță în sufletele noastre.

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate