”Vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoștință și apreciere pentru grija și atenția față de ucraineni…”

Anul acesta Paștele a avut o semnificație aparte. Am sărbătorit cu cei ce au reușit să scape de urgia războiului, gândindu-ne și la cei care petrec aceste sărbători sub gloanțe.

Este un amestec de bucurie și de tristețe din care răsare speranța că totul se va încheia cu bine cât mai repede.

Astăzi am fost emoționat să primesc din partea mamelor copiilor refugiați o pască făcută de ele, un tricou și o scrisoare de mulțumire adresată totodată și nemțenilor care și-au arătat dragostea și grija față de refugiați.

A fost o perioadă în care noi, nemțenii, am arătat că suntem solidari, că ne pasă de aproapele nostru aflat în suferință, că suntem izvorâtori de iubire iar comunitatea noastră este una ce posedă o înaltă conștiință și o valoare spirituală mare. Știu că mulți avem și familii de români nevoiași de care ne îngrijim dar cu toate acestea am găsit timp și resurse să ajutăm și aceste suflete pribege care au căutat adăpost la noi în țară.

Pentru toate acestea să vă dea bunul Dumnezeu sănătate, bucurii și forța de a face și mai mult bine!

Hristos a înviat!

Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate