Ziua Constituției

Astăzi, de Ziua Constituției, ne amintim cu mândrie și respect de fundația pe care se construiesc democrația și statul de drept în România. Constituția noastră nu este doar un document istoric, ci un pact viu, care reflectă unitatea, voința și aspirațiile noastre ca națiune. În spiritul acestor valori fundamentale – libertate, dreptate și egalitate – să ne reînnoim angajamentul de a le respecta și proteja.
Astăzi, alături de tinerii social-democrați din Piatra Neamț, am marcat această zi semnificativă printr-o acțiune comunitară. Împărțind flyere și povestind despre istoria și importanța Constituției, am reușit să aducem mai aproape cetățenii de acest text esențial care ne ghidează viața civică și politică.
Îi mulțumesc fiecărui participant pentru efortul și pasiunea arătate în această zi importantă. Să continuăm să lucrăm împreună pentru binele și prosperitatea comunității noastre, inspirați de principiile solide ale Constituției României.
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate