Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Astăzi marcăm Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112, o ocazie importantă pentru a reaminti importanța acestui serviciu vital. Acest număr, care poate fi apelat din orice rețea, fie ea fixă sau mobilă, este puntea noastră directă către serviciile esențiale de urgență, precum Ambulanța, Poliția, Pompierii sau Jandarmeria, care pot salva vieți în momente critice.
Aș dori să exprim recunoștința mea profundă față de toți operatorii de la 112 pentru dedicarea și efortul lor neîntrerupt. Aceștia lucrează sub presiune enormă, comunicând zilnic cu persoane aflate în situații de extremă urgență, unde fiecare secundă contează și unde calmul și profesionalismul lor pot face diferența între viață și moarte.
Sper sincer ca necesitatea de a apela la aceste servicii de urgență să fie cât mai redusă și că, în momentele în care este totuși nevoie de intervenție rapidă, situațiile să se rezolve favorabil pentru toți cei implicați.
Să ne păzească Dumnezeu de orice necaz!
Citește și

Atenție: Acest website folosește cookies pentru a vă oferi o mai bună experiență de navigare. Acceptarea politicii de confidențialitate și continuarea navigării pe această pagină se consideră o oferire a consimțământului. În caz contrar, puteți părăsi pagina. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate